Новости и настани

   Display #  
# Article Title Date Hits
1 7th South-East European (SEE) Exhibition & Conference ‘Smart Cities’ Tuesday, 16 October 2018 24
2 Б2Б настан во рамки на проектот Green ICT Development Monday, 15 October 2018 71
3 Oбука и сертификација за Professional Scrum Master Monday, 08 October 2018 96
4 Оглас за ангажман на новинар за biznisregulativa.mk Friday, 05 October 2018 63
5 Одржана Конференција - „Дигитална трансформација во Македонија - предизвик или реалност“ Tuesday, 02 October 2018 76
6 Одржан Форум - „Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија - општествени и економски промени“ Tuesday, 02 October 2018 67
7 Oбука и сертификација за Microsoft Azure Monday, 01 October 2018 84
8 Центарот за бизнис и иновација е новата членка на МАСИТ Tuesday, 11 September 2018 179
9 Balkan and Black Sea ICT Cluster Network Newsletter, July 2018 Wednesday, 29 August 2018 250
10 Став за воведување на прогресивен данок на лични примања Thursday, 23 August 2018 392
11 Webinar Digital Marketing Monday, 13 August 2018 335
12 SEE-IT SUMMIT 2018 Thursday, 26 July 2018 514
13 Одржан работен состанок на тема: Развој и унапредување на работната сила Friday, 13 July 2018 254
14 Одржан е вториот состанок во рамки на Проектот Green Ict deVElopment (GIVE) Monday, 02 July 2018 310
15 SAVE THE DATE: Forum & Konferencija na MASIT Friday, 29 June 2018 1200
16 Презентација на нов агрегатен портал за бизнис регулатива Tuesday, 12 June 2018 337
17 Technology Forum 2018 Monday, 21 May 2018 338
18 Потпишан меморандум за соработка Thursday, 10 May 2018 330
19 Tренинг на тема: Регулатива за заштита на лични податоци Wednesday, 09 May 2018 424
20 ОДРЖАН ИНФОРМАТИВЕН НАСТАН Thursday, 12 April 2018 560
21 South East European Software Testing Conference (SEETEST 2018) Wednesday, 11 April 2018 330
22 Одржано Годишно Собрание на МАСИТ Monday, 02 April 2018 504
23 GIVE Survey Invitation Article Friday, 23 March 2018 414
24 Оглас за ангажман на маркетинг агенција Friday, 23 March 2018 470
25 Продолжување на оглас за потенцијални корисници на „Ваучер шема“ Friday, 16 March 2018 379
26 ANGA COM 2018 Monday, 12 March 2018 366
27 Одржана инфо сесија на тема: “Законски прописи од областа на животната средина“ Monday, 12 March 2018 462
28 IT Hub Connect 2018 Monday, 05 March 2018 454
29 ОДРЖАН ИНФОРМАТИВЕН НАСТАН НА ТЕМА „ЈАВНИ НАБАВКИ“, ВО РАМКИ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД - „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС Friday, 16 February 2018 510
30 Интервјуа со вработени во компанијата АССЕКО СЕЕ во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Tuesday, 13 February 2018 1258

Page 1 of 6

Start
Prev
1

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

forum_cover

conference_cover