Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Средба со вицепремиерот д-р Кочо Анѓушев

Koco_Angjushev 

Делегација од членовите од Управен Одбор на МАСИТ присуствуваа на јавна трибина во Владата која се одржа на 20.09.2017, каде Заменик претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев ги презентираше мерките од „Планот за економски раст“ на Владата.

Претставниците на МАСИТ ги изнесоа своите ставови во однос на мерките наведени во Планот, а дополнително, како комора на компании во доменот на информациската и комуникациската технологија, претставниците на МАСИТ предложија дополнувања кои се однесуваат на ИКТ секторот.

Предлозите и видувањата на МАСИТ дополнително ќе бидат официјално доставени до кабинетот на вицепремиерот д-р Кочо Анѓушев.

Javna_tribina_1_small   Javna_tribina

 

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

Nastani_slikice