Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Центарот за бизнис и иновација е новата членка на МАСИТ

seeutechpark

Ве информираме дека Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е новата членка на МАСИТ. Целта на Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е да биде мост помеѓу бизнис секторот, Универзитетот на Југоисточна Европа и Технолошкиот парк SEEUTechPark. Опсегот на услуги во овој центар вклучува професионална обука и консултации за бизниси и поединци, обезбедува поволни услови за start-up компании, сместување во студентски домови на кадарот и студентите, како и изнајмување на објектите на Универзитетот на Југоисточна Европа

Повеќе информации за работата на Технолошкиот парк SEEUTechPark и Центарот за бизнис и иновација можете да прочитате на следиот линк.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48