Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Member registration

Почитувани, 

Доколку сте заинтересирани за членување во МАСИТ, дополнителни информации може да најдете на страната "Станете член".

Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
Bul. Partizanski Odredi no. 4
(main entrance of Makedonija Soobrakaj)
1000 Skopje, Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 75 280 506
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 Insta_icon yt_icon_2 twitter_icon_2

Events

No events