Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

7th South-East European (SEE) Exhibition & Conference ‘Smart Cities’

 

smart_cities

Седмата конференција на Југоисточна Европа 2019 за "Smart Cities" ќе се одржи од 16-18 април 2019 во Софија, Бугарија. Поставувајќи основа за 1:1 состаноци помеѓу меѓународни провајдери и нови локални деловни партнери, настанот ги поздравува напредните технологии и добри практики на европскиот пазар на ЈИЕ. Регионот на ЈИЕ ги следи светските трендови и прави вистински чекори кон интегрирање на паметни решенија и технологии во инфраструктурата на градовите.

Причини да се приклучите на Smart Cities'19:

  • Можност за прикажување на вашите производи и услуги во рок од 3 дена;
  • Искористување на предностите на дополнителните алатки за бесплатна промоција што ќе можете да ги користите до крајот на 2019 година;
  • Можност за запознавање на нови локални дистрибутери, претставници на општините и различните индустрии.

 На конференцијата "Smart Cities" 2019 ќе се стави акцент на:

  • Паметно управување • Паметни транспорт и мобилност • Паметни градби • Паметна енергија

Во изданието од конференцијата во 2018 година:

  • Учествуваа изложувачи од Австрија, Белгија, Бугарија, Данска, Германија, Италија, Литванија, Холандија, Полска, Португалија, Словачка, Шпанија, Шведска и Турција.
  • 3500 трговски посетители од 15 земји
  • Спикери и учесници од 20 земји

* Прикажаната статистика е заедно со енергетската ефикасност и обновливите извори на енергија.

Присуството на конфренцијата е бесплатно.

Компаниите кои ќе се пријават до 1 ноември ќе имаат можност за подобра локација на местоположба, како и бесплатен таргетиран e-mail shot.


Early Bird till 1 November


Brochure’19


Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; www.viaexpo.com

 

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48