Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Регистрација на членови

Почитувани, 

Доколку сте заинтересирани за членување во МАСИТ, дополнителни информации може да најдете на страната "Станете член".

Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48