Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Комерцијални услуги

Стопанската Комора за Информатички и Комуникациски Технологии – МАСИТ со свoјот веб портал постои од 2000 година. Порталот има посетеност од активна публика од ИКТ заединицата, што преставува наша целна група. Со сите овие посетители МАСИТ има остварено одлична соработка и силно развиена мрежа на контакти. Тука спаѓаат: сите членки на комората, потенциални членики (ИКТ компании), владини преставници, академии, донорски и други меѓународни организации (USAID, UNDP, World Bank, SIPPO,GTZ и слчни) присутни во Македонија, регионални ИКТ институции, особено оние од Југо Источна Европа, како и институции од странство.

Во рамките на своите активности Стопанска Комора за Информатички и Комуникациски Технологии - МАСИТ нуди и промотивни услуги за комерцијални активности:


Повеќе информации за секоја од наведените комерцијални услуги можете да најдете на соодветните линкови, а за повеќе информации Ве молиме контактирајте ја Извршната Канцеларија на МАСИТ.

бул. Партизански Одреди број 4,
1000 Скопје, Македонија 
Тел: +389 75 280-507
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

fb_icon_3 Linkdin_icon_2 Insta_icon_2 yt_icon_2 twitter_icon_2

Актуелни Настани

Нема настани