Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Презентации
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: Презентации
Select all files:
Податоци:
MASIT ICT Cluster February 2012

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-05-17
2.02 MB
925
MASIT ICT Cluster Members February 2012

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-05-17
463.9 KB
1355
EITO Presentation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2014-02-04
681.99 KB
1994
Агенда за Работилница за Закон за работни односи 25.06.2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-25
110.5 KB
246
Агенда Работилница за ЗРО

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-25
110.5 KB
412
Презентација - Предлози на МАСИТ за измени на ЗЈН 11.06.2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-07-01
2.83 MB
1097
МАСИТ Игри инфо 11-13.09.2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-07-01
1.91 MB
371
Покана - Тематска презентација за национални стандарди за ИКТ и електронски комуникации 22.04.2016

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-04-15
381.77 KB
301

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

fb_icon_3 Linkdin_icon_2 Insta_icon_2 yt_icon_2 twitter_icon_2

Актуелни Настани

Нема настани