Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество
Select all files:
Податоци:
Future Internet and SANET smart services

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
609.95 KB
612
Open Data

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
3.56 MB
1139
ICT Services in function of Macedonian economy

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
169.59 KB
558
Internet of Things

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
4.36 MB
621
Internet of Things

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
1.18 MB
494
Shape global IoT developments through IoT Forum

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
184.05 KB
447
HUAWEI Enterprise Bussines Overview

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
2.06 MB
1453
Next Generation Mobile Networks (LTE and LTE Advanced)

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
4.21 MB
1527
Machine to Machine (M2M) can connect different business

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
2.24 MB
818
NPC Networking Solutions

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
1.04 MB
661
Broadband services development and the role of NEOTEL

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
602.76 KB
413
GoMobile - development platform for mobile business applications

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
337.16 KB
392
EXFO leader in the telecommunication measurement technology

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
3.88 MB
668

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018