Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: Регулатива на МАСИТ
Select all files:
Податоци:
Правилник за работа на Управен Одбор Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
409.1 KB
592
Финансиска регулатива на МАСИТ

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
345.24 KB
723
Статут Совет на ИКТ експерти

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
471.87 KB
668
Правилник за работа на Собрание на МАСИТ Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
449.66 KB
1199
Статут на МАСИТ Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
747.41 KB
521
Правилник за прием во редовно и придружно членство Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
537.88 KB
719
Правилник за работа на Суд на честа Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
386.45 KB
659
Правилник за членарина Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
541.9 KB
671
МАСИТ Код на честа

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
439.13 KB
701
Правилник за работа на Надзорен Одбор на МАСИТ Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
367.15 KB
509
Акт за основање на Комората МАСИТ

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
473.52 KB
769
Правилник за работни групи Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
373.45 KB
667
Правилник за водење на седници на органите и телата на МАСИТ, Мај 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
380.79 KB
632
Правилник за носење на одлуки со електронско гласање 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-08-12
375.75 KB
625
Правилник за работа на Собрание Март 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-14
373.05 KB
245
Статут на МАСИТ Март 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-14
616.88 KB
262
Правилник за работата на Судот на честа на МАСИТ Март 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-14
329.81 KB
230
Правилник за работа на Надзорен одбор на МАСИТ, Март 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-14
272.33 KB
252
Правилник за работа на Управен одбор на МАСИТ, Март 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-14
393.76 KB
233

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018