Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: Општо
Страница 1 од 2
Почеток
Пред
1
Select all files:
Податоци:
Certiport Leaflet

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-05-17
1.97 MB
844
Агенда за Јавна расправа за јавни набавки на ИКТ и Отворено владино партнерство, 13.06.2012, 10:00

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-07
587.16 KB
371
Стратегијата за промоција на извоз на софтвер и ИТ услуги

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
3.78 MB
6227
Пристапници на компании членки на Кластерот_2

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
4.96 MB
309
Пристапница

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
97.5 KB
335
Company Profile

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
119.5 KB
1382
Изјава за прифаќање на Код на честа

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
123.5 KB
1401
Статус на Совет на ИКТ експерти

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
154.41 KB
1422
ПРИСТАПНИЦА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО СОВЕТОТ НА ИКТ ЕКПЕРТИ НА МАСИТ

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
125.5 KB
1528
Правилник за прием во членство

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
185.54 KB
448
Work Force Demand Survey 2009

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
845.88 KB
3026
IT Work Force Demand

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
2.22 MB
2031
Nacrt Operativen Plan IT Strategija 2012-2015-mkd-fv

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-12-10
582 KB
1732
MASIT Company Spotlight

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2013-07-18
419.4 KB
1231
МАСИТ Партнери

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2013-07-18
384.75 KB
1314
МАСИТ ценовник за банери

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2013-07-18
597.18 KB
1345
EITO Flyer

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2014-02-04
1.25 MB
1597
МАСИТ Комплет документи за зачленување 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
2.38 MB
574
Пристапница за членство во МАСИТ 2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-06-29
93.5 KB
624
Пријава за учество на МАСИТ Игри 11-13.09.2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-07-01
35.3 KB
310
Спонзорски пакети за МАСИТ игри 11-13.09.2015

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-07-01
208.47 KB
345
Правилник за работа на Собрание на МАСИТ Мај 2015 В2

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2015-07-15
468.43 KB
169
Покана - Работилница за правни и даночни прашања во ИТ секторот

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-05-19
571.29 KB
945
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
514.38 KB
340
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
64
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
60
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
73
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
73
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
63
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
68
ONE PAGER - USAID Project - Partnership for better business regulation

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2016-12-23
0 B
60
Commitment letter - Programa za izvoz 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-02-14
26 KB
193
How to market your ICT Services - Programa za izvoz 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-02-14
428.5 KB
209
Details for Export marketing training - Strategija za izvoz 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-02-14
424 KB
71
Details for Export marketing training - Programa za izvoz 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-02-14
0 B
185
Покана и дневен ред за Собрание на МАСИТ 30.03.2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-03-01
369.17 KB
239
Агенда - Социјална инклузија преку технологија 09.03.2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-03-01
74.5 KB
114
One pager - Социјална инклузија преку технологија 09.03.2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-03-01
99.51 KB
105
Распоред на инфо сесии УСАИД Проект 22.03-07.06.2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-03-20
500.7 KB
236
Тендерска документација за изработка на агрегатна веб платформа

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-04-25
130.5 KB
210
MASIT Membership Pack 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-10-31
1.97 MB
23
MASIT Membership Pack 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-10-31
1.97 MB
78
MASIT Paket za zaclenuvanje 2017

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-07
1.83 MB
117
Pristapnica za MASIT Komora

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-07
132.5 KB
132
Profil na kompanijata

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-07
112 KB
129
Izjava za prifakanje na Kod na cesta na MASIT

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-07
125 KB
124
Prijava za MASIT Nagradi za inovativni IKT resenija 2018

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-15
84.5 KB
30
Tezinski kriteriumi – MASIT Nagradi za inovaitvni IKT resenija 2018

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-15
82.5 KB
31
GlobalAwards18-Outline_v4

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-11-15
93.11 KB
61
Talent menadzment - Darko Petrovski

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2017-12-18
647.9 KB
53

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018