Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: CERTIPORT
Select all files:
Податоци:
CERTIPORT_digitalna_pismenost

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-06
2.17 MB
437
CERTIPORT Leaflet

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
1.97 MB
737
MASIT Promotional Service Pricelist

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-10
0 B
494
Влијанието на дигиталната писменост врз намалување на вработеноста

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-12
810.12 KB
427

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018