Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци JLIST_FRONTEND_HEADER_UPPER_LINKTEXT
Категорија: Позициски_Документи
Select all files:
Податоци:
Ставови и препораки на МАСИТ за јавни набавки во ИКТ

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
5.16 MB
1208
Презентација - Промоција на позициски документи за јавни набавки на ИКТ 23.12.2010

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
1.44 MB
1144
Press Release - Позициски документ на МАСИТ за јавни набавки на ИКТ

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
688.97 KB
1064
MASIT Positioning Paper on Public Procurement in ICT in Macedonia

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
5.12 MB
1349
Позициски Документ за Широкопојасен Интернет

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2012-06-11
297.08 KB
1712
Unique value proposition for the Macedonian software and IT service industry

Креирано на
Големина
Даунлодирања
2013-01-08
1.28 MB
1892

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

fb_icon_3 Linkdin_icon_2 Insta_icon_2 yt_icon_2 twitter_icon_2

Актуелни Настани

Нема настани