Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество


Kонференција по повод Светскиот ден на телекомуникации и информатичко општество, 17.05.2012, Хотел Инекс Горица, Охрид
 

Ве информираме дека МАСИТ во соработка со Агенцијата за електронски комуникации организираше конференција по повод Светскиот ден на телекомуникации и информатичко општество, која се одржа на 17 Мај 2012 година, во хотел Инекс Горица, Охрид. Оваа конференција се одржа во рамки на Меѓународната регулаторна конференција на АЕК во периодот од 16ти до 18ти Мај 2012 година, во Охрид.

alt


Агендата на тридневната конференција можете да ја погледнете на следниот линк

Презентациите на конференцијата можете да ги најдете подолу:

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48