Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
1 7th South-East European (SEE) Exhibition & Conference ‘Smart Cities’ Вторник, 16 Октомври 2018 24
2 Б2Б настан во рамки на проектот Green ICT Development Понеделник, 15 Октомври 2018 71
3 Oбука и сертификација за Professional Scrum Master Понеделник, 08 Октомври 2018 96
4 Оглас за ангажман на новинар за biznisregulativa.mk Петок, 05 Октомври 2018 63
5 Одржана Конференција - „Дигитална трансформација во Македонија - предизвик или реалност“ Вторник, 02 Октомври 2018 76
6 Одржан Форум - „Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија - општествени и економски промени“ Вторник, 02 Октомври 2018 67
7 Oбука и сертификација за Microsoft Azure Понеделник, 01 Октомври 2018 84
8 Центарот за бизнис и иновација е новата членка на МАСИТ Вторник, 11 Септември 2018 179
9 Balkan and Black Sea ICT Cluster Network Newsletter, July 2018 Среда, 29 Август 2018 250
10 Став за воведување на прогресивен данок на лични примања Четврток, 23 Август 2018 392
11 Вебинар за Дигитален маркетинг Понеделник, 13 Август 2018 335
12 SEE-IT SUMMIT 2018 Четврток, 26 Јули 2018 514
13 Одржан работен состанок на тема: Развој и унапредување на работната сила Петок, 13 Јули 2018 254
14 Одржан е вториот состанок во рамки на Проектот Green Ict deVElopment (GIVE) Понеделник, 02 Јули 2018 310
15 SAVE THE DATE: Forum & Konferencija na MASIT Петок, 29 Јуни 2018 1200
16 Презентација на нов агрегатен портал за бизнис регулатива Вторник, 12 Јуни 2018 337
17 Technology Forum 2018 Понеделник, 21 Мај 2018 338
18 Потпишан меморандум за соработка Четврток, 10 Мај 2018 330
19 Tренинг на тема: Регулатива за заштита на лични податоци Среда, 09 Мај 2018 424
20 ОДРЖАН ИНФОРМАТИВЕН НАСТАН Четврток, 12 Април 2018 560
21 South East European Software Testing Conference (SEETEST 2018) Среда, 11 Април 2018 330
22 Одржано Годишно Собрание на МАСИТ Понеделник, 02 Април 2018 504
23 Повик за учество во истражување во рамки на GIVE проект – прибирање на податоци за меѓународна соработка и интернационализација Петок, 23 Март 2018 414
24 Оглас за ангажман на маркетинг агенција Петок, 23 Март 2018 470
25 Продолжување на оглас за потенцијални корисници на „Ваучер шема“ Петок, 16 Март 2018 379
26 ANGA COM 2018 Понеделник, 12 Март 2018 366
27 Одржана инфо сесија на тема: “Законски прописи од областа на животната средина“ Понеделник, 12 Март 2018 462
28 IT Hub Connect 2018 Понеделник, 05 Март 2018 454
29 ОДРЖАН ИНФОРМАТИВЕН НАСТАН НА ТЕМА „ЈАВНИ НАБАВКИ“, ВО РАМКИ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД - „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС Петок, 16 Февруари 2018 510
30 Интервјуа со вработени во компанијата АССЕКО СЕЕ во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Вторник, 13 Февруари 2018 1258

Страница 1 од 6

Почеток
Пред
1

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48