Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
121 Избрано ново раководство на Комората МАСИТ Понеделник, 30 Март 2015 3844
122 Одржан состанок со министерот г-дин Иво Ивановски и заменик - министерската г-ѓа Марта Томовска Понеделник, 16 Март 2015 2745
123 Состанок на Министерот Иво Ивановски со членовите на МАСИТ Понеделник, 16 Март 2015 2180
124 Деветто Годишно Изборно Собрание на МАСИТ Четврток, 12 Март 2015 2141
125 Работилница за Закон за задолжница Понеделник, 22 Декември 2014 3153
126 МАСИТ Новогодишна забава Петок, 05 Декември 2014 3795
127 Обука за "Trade Fair Participation" Вторник, 04 Ноември 2014 2937
128 Одржана конференција СЕЕИТА и МАСИТ Отворени Денови Вторник, 04 Ноември 2014 3070
129 СЕЕИТА и МАСИТ Отворени Денови Вторник, 09 Септември 2014 3283
130 Одржана работилница на тема Понеделник, 04 Август 2014 2795
131 КАКО ДА ИЗДАДЕТЕ ФАКТУРА СО ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ДДВ ЗА ПРОМЕТОТ НА ДОБРА И УСЛУГИ НАМЕНЕТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ Петок, 25 Јули 2014 6004
132 EITO ICT Market Report 2014/2015 Понеделник, 07 Јули 2014 3603
133 Се одржаа „МАСИТ ИКТ Наградите“ Понеделник, 30 Јуни 2014 3346
134 Одржување на 6-та по ред "Balkan Broadband" конференција и изложба Четврток, 19 Јуни 2014 2785
135 Одржување на „МАСИТ ИКТ Награди“ Среда, 11 Јуни 2014 2808
136 Работилница на тема: Импликации од примена на Законот за финансиска дисциплина Четврток, 15 Мај 2014 3570
137 МАСИТ ИКТ Награди Вторник, 06 Мај 2014 3490
138 Работилница на тема "Cloud computing" Вторник, 29 Април 2014 2746
139 Обука за "Marketing IT Outsourcing Services" Среда, 16 Април 2014 2792
140 Одржано ОСМО ГОДИШНО СОБРАНИЕ на МАСИТ Вторник, 08 Април 2014 2528
141 Е - регистрација на фирма Вторник, 18 Март 2014 3596
142 Аплицирајте на „Балканскиот инвестициски форум“ Четврток, 06 Март 2014 2940
143 ОСМО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА МАСИТ Среда, 05 Март 2014 2693
144 Обука за електронско поднесување на годишни сметки Петок, 28 Февруари 2014 3096
145 Средба со Албанска делегација Вторник, 11 Февруари 2014 2779
146 Нова локација на МАСИТ и нов телефонски број Четврток, 23 Јануари 2014 3102
147 МАСИТ Новогодишна забава Четврток, 19 Декември 2013 3310
148 Одржана Конференцијата за Е-Влада и СЕЕИТА Отворени Денови Вторник, 29 Октомври 2013 3743
149 МАСИТ на МТВ1 и АЛФА ТВ Вторник, 22 Октомври 2013 3380
150 Одржана средба во Владата на РМ Вторник, 22 Октомври 2013 3150

Страница 5 од 6

5

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48