Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
151 Известување за медиуми Вторник, 22 Октомври 2013 3087
152 E-Government & SEEITA Open Days Conference Понеделник, 19 Август 2013 3764
153 Потпишан Меморандум за соработка меѓу МАСИТ и ГОА Среда, 22 Мај 2013 3710
154 Одржан настанот “Girls in ICT 2013“ Понеделник, 13 Мај 2013 3426
155 Работилница “Creative Enterprise Workshop” Понеделник, 13 Мај 2013 3526
156 Избрано ново раководство на МАСИТ Петок, 29 Март 2013 4299
157 Седмо Годишно Собрание на МАСИТ Понеделник, 18 Март 2013 3392
158 Дали си спремен да бидеш Microsoft шампион? Среда, 23 Јануари 2013 2699
159 Одржана конференција Ден на иновации 12.12.2012 Понеделник, 17 Декември 2012 4064
160 Ден на иновации, 12.12.2012 Понеделник, 10 Декември 2012 3788
161 Промоција на потенцијалите на македонската ИКТ индустрија Вторник, 20 Ноември 2012 4132
162 Македонско – словенечки Бизнис форум со ИТ Компании Вторник, 30 Октомври 2012 4556
163 Учество на македонски ИКТ компании на Самит на Гартнер Вторник, 18 Септември 2012 5038
164 Доделени стипендии од областа на ИКТ на ученички од Скопје Понеделник, 17 Септември 2012 3558
165 Македонскиот ИТ маркет опаѓа втора година по ред, во 2011 Среда, 20 Јуни 2012 3763
166 Јавна расправа за јавни набавки на ИКТ и Отворено владино партнерство Понеделник, 18 Јуни 2012 3250
167 Интервју на Игор Бимбилоски за форумот "Кајгана" Среда, 06 Јуни 2012 4803
168 Дигитална писменост во Македонија Среда, 06 Јуни 2012 4208
169 Girls in ICT 2012 Среда, 06 Јуни 2012 3944
170 Македонија да се етаблира како ИКТ бренд Среда, 06 Јуни 2012 3284
171 Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество Среда, 06 Јуни 2012 4103
172 Информативен настан и тренинг за Open source Среда, 06 Јуни 2012 3067
173 Меморандум за соработка со Државната комисија за спречување на корупција Недела, 04 Март 2012 2757
174 Четвртата фаза од регулаторната гилотина на МИОА Недела, 04 Март 2012 3023
175 Договор за партнерство со Certiport Четврток, 15 Декември 2011 3256

Страница 6 од 6

6
Следно
Крај

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48