Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
181 Работилница на тема "Cloud computing" Вторник, 29 Април 2014 2885
182 Обука за "Marketing IT Outsourcing Services" Среда, 16 Април 2014 2958
183 Одржано ОСМО ГОДИШНО СОБРАНИЕ на МАСИТ Вторник, 08 Април 2014 2658
184 Е - регистрација на фирма Вторник, 18 Март 2014 3793
185 Аплицирајте на „Балканскиот инвестициски форум“ Четврток, 06 Март 2014 3061
186 ОСМО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА МАСИТ Среда, 05 Март 2014 2840
187 Обука за електронско поднесување на годишни сметки Петок, 28 Февруари 2014 3241
188 Средба со Албанска делегација Вторник, 11 Февруари 2014 2914
189 Нова локација на МАСИТ и нов телефонски број Четврток, 23 Јануари 2014 3252
190 МАСИТ Новогодишна забава Четврток, 19 Декември 2013 3436
191 Одржана Конференцијата за Е-Влада и СЕЕИТА Отворени Денови Вторник, 29 Октомври 2013 3914
192 МАСИТ на МТВ1 и АЛФА ТВ Вторник, 22 Октомври 2013 3534
193 Одржана средба во Владата на РМ Вторник, 22 Октомври 2013 3263
194 Известување за медиуми Вторник, 22 Октомври 2013 3222
195 E-Government & SEEITA Open Days Conference Понеделник, 19 Август 2013 3912
196 Потпишан Меморандум за соработка меѓу МАСИТ и ГОА Среда, 22 Мај 2013 3886
197 Одржан настанот “Girls in ICT 2013“ Понеделник, 13 Мај 2013 3586
198 Работилница “Creative Enterprise Workshop” Понеделник, 13 Мај 2013 3708
199 Избрано ново раководство на МАСИТ Петок, 29 Март 2013 4477
200 Седмо Годишно Собрание на МАСИТ Понеделник, 18 Март 2013 3517
201 Дали си спремен да бидеш Microsoft шампион? Среда, 23 Јануари 2013 2782
202 Одржана конференција Ден на иновации 12.12.2012 Понеделник, 17 Декември 2012 4195
203 Ден на иновации, 12.12.2012 Понеделник, 10 Декември 2012 3921
204 Промоција на потенцијалите на македонската ИКТ индустрија Вторник, 20 Ноември 2012 4287
205 Македонско – словенечки Бизнис форум со ИТ Компании Вторник, 30 Октомври 2012 4706
206 Учество на македонски ИКТ компании на Самит на Гартнер Вторник, 18 Септември 2012 5207
207 Доделени стипендии од областа на ИКТ на ученички од Скопје Понеделник, 17 Септември 2012 3703
208 Македонскиот ИТ маркет опаѓа втора година по ред, во 2011 Среда, 20 Јуни 2012 3928
209 Јавна расправа за јавни набавки на ИКТ и Отворено владино партнерство Понеделник, 18 Јуни 2012 3396
210 Интервју на Игор Бимбилоски за форумот "Кајгана" Среда, 06 Јуни 2012 5008

Страница 7 од 8

7

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1