Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
31 Повик за учество во истражување во рамки на GIVE проект – прибирање на податоци за меѓународна соработка и интернационализација Петок, 23 Март 2018 508
32 Оглас за ангажман на маркетинг агенција Петок, 23 Март 2018 563
33 Продолжување на оглас за потенцијални корисници на „Ваучер шема“ Петок, 16 Март 2018 471
34 ANGA COM 2018 Понеделник, 12 Март 2018 418
35 Одржана инфо сесија на тема: “Законски прописи од областа на животната средина“ Понеделник, 12 Март 2018 539
36 IT Hub Connect 2018 Понеделник, 05 Март 2018 508
37 ОДРЖАН ИНФОРМАТИВЕН НАСТАН НА ТЕМА „ЈАВНИ НАБАВКИ“, ВО РАМКИ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД - „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС Петок, 16 Февруари 2018 580
38 Интервјуа со вработени во компанијата АССЕКО СЕЕ во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Вторник, 13 Февруари 2018 1394
39 Интервјуа со вработени во компанијата Унет во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Вторник, 13 Февруари 2018 756
40 ПОКАНА за учество на две дводневни обуки Понеделник, 12 Февруари 2018 569
41 Одржан информативен настан на тема „Работни односи“ во Битола, во рамки на Проектот на УСАИД - „Партнерство за подобра бизнис регулатива“ Четврток, 01 Февруари 2018 709
42 Одржан е првиот работен состанок на Balkan and Black Sea ICT Clusters Network за 2018 година Понеделник, 29 Јануари 2018 685
43 Одржан е првиот Kick-off meeting во рамки на проектот Green ICT Development - GIVE Понеделник, 29 Јануари 2018 580
44 Проектот на УСАИД - „Партнерство за подобра бизнис регулатива“ повторно започнува со серија информативни настани Четврток, 18 Јануари 2018 703
45 Потпишување на меморандум за соработка помеѓу четирите комори Петок, 12 Јануари 2018 554
46 Ден за добрина - хумана акција на членките и пријателите на МАСИТ Петок, 22 Декември 2017 720
47 ОГЛАС за ангажман на правно лице Вторник, 19 Декември 2017 768
48 ПРОЕКТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“ Понеделник, 18 Декември 2017 928
49 МАСИТ Новогодишна забава 2018 Четврток, 30 Ноември 2017 3925
50 Настан за размена на искуства на тема: HR услуги Среда, 29 Ноември 2017 946
51 Оглас за консултантска куќа за изработка на работна верзија на Предлог Закон за практикантска работа Понеделник, 20 Ноември 2017 1080
52 МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија 2018 Среда, 15 Ноември 2017 1260
53 Претседателот на УО на МАСИТ, во интервју за Иновативност Понеделник, 06 Ноември 2017 868
54 Проект за преквалификација на ИКТ кадри Вторник, 31 Октомври 2017 1062
55 Потпишан Меморандум Вторник, 31 Октомври 2017 666
56 Презентација на работен план 2018 Петок, 27 Октомври 2017 1036
57 Одржана Конференција на МАСИТ ИКТ Денови Среда, 04 Октомври 2017 945
58 Одржан ФОРУМ на МАСИТ ИКТ Денови Вторник, 03 Октомври 2017 1002
59 Средба со вицепремиерот д-р Кочо Анѓушев Петок, 22 Септември 2017 998
60 МАСИТ ИКТ ДЕНОВИ - КОНФЕРЕНЦИЈА Вторник, 19 Септември 2017 1323

Страница 2 од 7

2

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48