Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
61 Конференција: Можности и предизвици за рециклирање на текстилниот отпад Петок, 30 Јуни 2017 1382
62 МАСИТ ИКТ ДЕНОВИ 2017 Среда, 14 Јуни 2017 3499
63 Доделени МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија 2017 Среда, 14 Јуни 2017 1496
64 Конференција на проектот на УСАИД - Партнерство за подобра бизнис реулатива Четврток, 01 Јуни 2017 1583
65 Трета МК конференција: Понеделник, 22 Мај 2017 1337
66 Национален MOS натпревар Понеделник, 22 Мај 2017 1323
67 TELCO TRENDS 2017 Понеделник, 22 Мај 2017 1422
68 SEETEST 2017 Понеделник, 22 Мај 2017 1460
69 Тренинг „Selling IT services and products“ Понеделник, 08 Мај 2017 1211
70 МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија Среда, 03 Мај 2017 1121
71 Можност за едномесечен престој во Чикаго Петок, 28 Април 2017 1247
72 Барање за прибирање на понуди за изработка на агрегатна веб платформа Вторник, 25 Април 2017 1334
73 Central and Eastern European QA Outsourcing Review 2016-17 Вторник, 18 Април 2017 1211
74 Проект за преквалификација на кадар Понеделник, 03 Април 2017 4349
75 ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ ЗАПОЧНУВА СЕРИЈА ИНФОРМАТИВНИ НАСТАНИ Понеделник, 20 Март 2017 1445
76 Социјална инклузија преку технологија Среда, 01 Март 2017 1580
77 Годишно Собрание на МАСИТ Среда, 01 Март 2017 1352
78 Оглас за слободно работно место Четврток, 23 Февруари 2017 1614
79 13th SEE Telecoms Forum 2017 Понеделник, 20 Февруари 2017 1412
80 Работилница: Новите ЕУ директиви за безбедност на ИТ системи Четврток, 16 Февруари 2017 1634
81 Програма за поддршка на ИКТ извоз Вторник, 14 Февруари 2017 1515
82 Официјално претставување на проектот на УСАИД – Партнерство за подобра бизнис регулатива Петок, 23 Декември 2016 1586
83 КОНФЕРЕНЦИЈА „ИКТ ВО АГРОБИЗНИС“ Среда, 16 Ноември 2016 2111
84 МАКЕДОНСКИ ИКТ КОМПАНИИ ДОБИТНИЧКИ НА СВЕТСКИОТ ИЗБОР НА ИКТ НАГРАДИ ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ Четврток, 13 Октомври 2016 2713
85 Конференција ИКТ во Агробизнис Среда, 10 Август 2016 2846
86 TELCO TRENDS 2016 Четврток, 28 Јули 2016 2714
87 МАСИТ на Самитот на Западно Балканските земји во Париз Среда, 06 Јули 2016 2460
88 Интервју со г-ѓа Антова Пешева, заменик-претседателка на Управниот одбор на МАСИТ Четврток, 09 Јуни 2016 2555
89 ”CEE QA OUTSOURCING REVIEW 2015-16” Четврток, 09 Јуни 2016 3507
90 Kонференција “Let ME help you” Понеделник, 06 Јуни 2016 2935

Страница 3 од 6

3

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48