Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
91 Одржани МАСИТ ИКТ Награди Четврток, 02 Јуни 2016 2681
92 Работилница за правни и даночни прашања во ИТ секторот Четврток, 19 Мај 2016 2682
93 Тренинг за човечки ресурси Понеделник, 09 Мај 2016 2491
94 НАЦИОНАЛНИ СТАНДАРДИ ВО ИКТ и ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ – бенефити, придобивки и практични примери Среда, 04 Мај 2016 2472
95 МАСИТ во медиумите Четврток, 21 Април 2016 1832
96 Избрани нов Претседател и Заменик Претседателка на Управниот Одбор на МАСИТ Вторник, 19 Април 2016 2070
97 Тематска презентација на тема - Национални стандарди за ИКТ и електронски комуникации Петок, 15 Април 2016 2131
98 Работилница за јавни набавки Петок, 08 Април 2016 1921
99 Се одржа Десеттото Годишно Собрание на МАСИТ Понеделник, 04 Април 2016 1800
100 CEEOA STARTS ‘CEE QA OUTSOURCING REVIEW 2015-16’ Среда, 30 Март 2016 1824
101 Десетто Годишно Собрание на МАСИТ Петок, 18 Март 2016 1900
102 Scrum.org Product Owner training and certification Понеделник, 22 Февруари 2016 2065
103 3rd ITO&BPO Germany Forum In Berlin Четврток, 18 Февруари 2016 2111
104 12th Telecoms Forum 2016, 17 March , Belgrade Четврток, 18 Февруари 2016 2107
105 Одржана конференција на тема „ИКТ во агробизнис” Среда, 02 Декември 2015 2896
106 Универзитетот "Гоце Делчев" од Штип - Прв придружен член на МАСИТ Понеделник, 05 Октомври 2015 2132
107 Обука за основно администрирање на Sharepoint Вторник, 29 Септември 2015 2047
108 5 стипендии за тренинг курсеви во Индија Четврток, 17 Септември 2015 1997
109 Усвоена Националната краткорочна ИКТ стратегија Четврток, 03 Септември 2015 2004
110 Конференција ИКТ во Агробизнис 25-26.11.2015, Скопје Четврток, 20 Август 2015 3288
111 Нов предизвик: Smart Urban Farming Challenge Понеделник, 17 Август 2015 1902
112 Втор термин: EXIN Agile Scrum Master сертификација Среда, 29 Јули 2015 2456
113 Јавна расправа за Краткорочна ИКТ стратегија 2016-2017 Среда, 15 Јули 2015 2582
114 МАСИТ во медиумите Среда, 08 Јули 2015 2190
115 МАСИТ Игри Среда, 01 Јули 2015 2931
116 Работилница за Јавни набавки Среда, 01 Јули 2015 2113
117 Работилница за теми од областа на Законот за работни односи Четврток, 25 Јуни 2015 2039
118 Интернационална конференција во Берлин Понеделник, 15 Јуни 2015 2245
119 EXIN Agile SCRUM Master обука и сертификација Понеделник, 01 Јуни 2015 5937
120 "SEE IT" во Сараево Среда, 06 Мај 2015 2450

Страница 4 од 6

4

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48