Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Седмо Годишно Собрание на МАСИТ

Msit_logo_KIR_LATvector_417x125

Ве информираме дека Седмото Годишно Собрание на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ ќе се одржи во четврток, 28.03.2013, во 13:00 часот, во Стопанска комора, на 5ти кат, сала 4. 

Ги покануваме сите компании членови на МАСИТ, членовите на Советот на ИКТ експерти, како и соработниците на МАСИТ за присуство на седницата на Собранието.

Агендата за Собранието можете да ја погледнете на следниот линк

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48