Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Работилница “Creative Enterprise Workshop”

Во период од 11 – 14.06.2013, “British Council Macedonia” заедно со “National Endowment for Science , Technology and the Arts NESTAорганизираат работилница за креативни компании “Creative Enterprise Workshop”, предводена  од британскиот консултант и тренер Percy Emmet.

Учеството на Работилницата е бесплатно, додека таргет група за учество на работилницата се индивидуалци кои работат во креативни ИТ индустрии (софтер, развој на мобилни апликации, видео игри, филмска индустрија, ИТ платформи и услуги, социјални мрежи и сл.) претприемачи кои имаат креативни идеи, продукти, услуги, креативни компании и креативни лица кои сакаат да ги подобрат своите вештини.

Повеќе детали околу работилницата, ве молам најдете на следниот линк, или контактирајтене на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48