Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ на МТВ1 и АЛФА ТВ

 

Најава на Конференција Е-Влада и СЕЕИТА Отворени денови и останати тековни активности на МАСИТ на МТВ1 и АЛФА ТВ

Претставниците на МАСИТ, Анита Никова, извршен директор на МАСИТ и Слаѓан Михајловски, Претседател на Управниот Одбор на МАСИТ, вчера, 21.10.2013 и денес, 22.10.2013 гостуваа во две телевизиски емисии со цел претставување на МАСИТ и неговите активности, како и најава на Конференцијата за Е-Влада и СЕЕИТА Отворени денови. 

MTV__1

Претставниците на МАСИТ гостуваа во следниве телевизиски емисии:

МТВ 1, новинари: Тања Атанасовска Ивановска, емисија: “Ова е Македонија”, 17:40 – 18:30 часот, 21.10.2013.

АЛФА ТВ, новинар: Жаклина Мучева, емисија: “Почнува ден”, 7:30 – 8:30, 22.10.2013

 alfa_1

alfa_22

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48