Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Нова локација на МАСИТ и нов телефонски број

 

 

Со задоволство би сакале да ве информираме дека почнувајќи од јануари 2014, извршната канцеларија на МАСИТ – Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии се пресели на нова локација.


Новата локација на МАСИТ се наоѓа на Кеј Димитар Влахов 3/2, Скопје


Телефонскиот број е исто така променет.


Новиот контакт телефон е 02 3 213 608

 

Подолу можете да ја погледнете мапата од новата локација на МАСИТ.

 


MASIT_new_location_-_2nd_floor

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48