Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Аплицирајте на „Балканскиот инвестициски форум“


Аплицирајте со иновативна идеја на „Балканскиот инвестициски форум“ до 31.03.2014 година, добијте вредни повратни информации и создадете можност за инвестиција

cropped-logo-BkVF-B_H-medium

Balkan Venture Forum“ се одржува на 15-ти и 16-ти мај оваа година во Босна и Херцеговина со главен фокус на компании кои се активни во областа на ИКТ, Clean Tech / Life science Startup или мали и средни претпријатија, кои се наоѓаат во една од овие земји: Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Грција, Италија, Косово, Црна Гора, Македонија, Романија, Србија, Словенија и Турција.

Балканскиот инвестициски форум е насочен кон изложување на високо – технолошки Балкански претприемачи пред публика од Балкански и интернационални капитални инвеститори, корпоративни инвеститори и стратегиски партнери. Програмата е со цел да се забрза процесот на склучување договори меѓу компаниите, да се постигнат партнерства меѓу компаниите и нивно вмрежување.

Доколку имате идејно решение кое сакате да го претставите на настанот ве молиме изразете го вашиот интерес со аплицирање до 31ви март на следниов линк или пак преку испраќање Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите на Jitske van Os

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48