Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одржано ОСМО ГОДИШНО СОБРАНИЕ на МАСИТ

 

Ве информираме дека Осмото Годишно Собрание на МАСИТ – Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии беше одржано на 31.03.2014 година, во 15:00 часот, во Амфитеатар 1 на Универзитет „Американ Колеџ“ – Скопје.

                        IMG_8293.JPGklj

Во присуство на членките, соработниците и претставниците од Советот на ИКТ експерти на МАСИТ, Собранието беше отворено од страна на претседателот на МАСИТ г-дин Игор Бимбилоски.

                               IMG_82991


ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48