Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одржување на „МАСИТ ИКТ Награди“

На 17.06.2014 година (вторник), со почеток во 15:00 часот, во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржат „МАСИТ ИKТ Наградите“ за исклучителни достигнувања во доменот на информатичката технологија.

Стопанската комора за информатички и комуникациски техонолгии – МАСИТ како член на WITSA (World Information Technology and Services Alliance), првонаградените решенија ќе ги номинира на “Global ICT Excellence Awards”, избор на награди кој се одржува на секои две години (http://witsa.org/witsa-wp-site/global-ict-excellence-awards/overview/).

Оваа година, „МАСИТ ИKТ наградите“ ги опфаќаат следниве категории:

 • Решение во јавен сектор
 • Решение во приватен сектор
 • Решение за дигитални можност
 • Решение за одржлив раст
 • Извонредни мобилни решенија

Доколку сакате да ги видите најиновативните решенија на македонските ИКТ компании во горенаведените категории, како и да се запознаете со дел од тимовите на компаниите, ве покануваме на настанот.  Би ни претставувало чест да присуствувате на Наградите и да ги проследите презентациите на следниве ИТ компании:

 • Аспект
 • ГрабИТ
 • Некстсенс
 • Ивоте
 • Инфините Солутионс
 • Абикс


Повеќе информации на следниов линк.

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48