Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Обука за "Trade Fair Participation"

MASIT_Logo_MKdownload

 

 

 

 МАСИТ Академија во соработка со CBI – (Centre for the Promotion of Imports from developing countries, agency of the Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands), организира дводневна обука на тема: “Trade Fair Participation”.

Назив на обуката: Trade Fair Participation (Агенда)

Датум и место: 17 – 18.11.2014 (два дена), ТЦЦ Гранд Плаза (кај Веро Тафталиџе)

Главна цел на обуката: Поддршка на компаниите во подготовка на нивниот промотивен план за учество на саеми, стратегија за промоција, подобрување на нивната промоција на национални, регионални и интернационални саеми.

Тренери:Mr. Ton Willemse и Mr. Laszlo Klucs

Профил на слушатели: маркетинг менаџери, менаџери за продажба, сопственици на компании, извршни директори

Број на учесници на обуката: Бројот е ограничен за вкупно 25 учесници. Очекувани се максимум двајца претставници од одредена компанија.  Пријавувањето ќе биде на база на принципот „прв дојден, прв услужен“.

Цена за учество: За членки на МАСИТ изнесува 75 евра во денарска противвредност + 18% ДДВ. За претставници на компании кои не се членки на МАСИТ цената е 150 евра + 18% ДДВ. За втор пријавен од иста компанија, следува 20% попуст.

Рок за пријава: 7.11.2014 (петок) до крајот на денот, со пријава на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , со информација за име и презиме на слушателот, назив на компанијата контакт е – маил и телефон.  

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1