Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

"SEE IT" во Сараево

На 21-22.05.2015 ќе се одржи регионална конференција “SEE IT” во Сараево. Конференцијата е организирана од страна на USAID Partnership for Innovation, USAID/REG проектот и GIZ ORF проектот, во кој МАСИТ е проектен партнер, заедно со останатите асоцијации до регионот, чија главна цел е поддршка на извозните капацитети на ИКТ компаниите од Југоисточна Европа.

Целта на конференцијата е да се соберат на едно место сите ИКТ кластери / асоцијации, старт-апи, ИКТ компании, како и компании од другите индустрии, за да се разгледаат можностите за меѓусебни соработки, како и аплицирање на заеднички проекти.

Доколку сакате да присуствувате на конференцијата, задолжително регистрирајте го вашето присуство на http://seeit.ba/event-registration/. Доколку сакате да остварите средба со некоја компанија, истото можете да го направите преку регистрација на следниов линк: http://seeitcon.talkb2b.net/.

За повеќе информации, контактирајте ја ИК на МАСИТ на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48