Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Избрани нов Претседател и Заменик Претседателка на Управниот Одбор на МАСИТ

 

 

alt

МАСИТ – ИКТ Стопанската комора со особена чест и задоволство информира дека г-дин Горан Попоски од компанијата АСИ е избран за нов Претседател на Управниот одбор на МАСИТ.  Истиот досега ја извршуваше функцијата Заменик Претседател на Управниот одбор на МАСИТКонтакт е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Г-ѓа Анета Антова Пешева е избрана за Заменик Претседателка на Управниот одбор на МАСИТ. Контакт е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Избраниот Претседател и Заменик Претседателка ќе ја извршуваат својата функција од 12.04.2016 до завршувањето на веќе почнатиот мандат, март 2017.

Избор на нов Претседател и Заменик Претседателка на Управен одбор е извршен поради констатирање на престанок на мандатот на досегашниот Претседател на Управен Одбор на МАСИТ, Г-дин Стефан Плавјански, поради промена на работно место.  

Воедно, ве повикуваме да го погледнете новото промотивно видео за МАСИТ на следниот линк https://youtu.be/ELFViWswr30 .

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48