Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Тренинг за човечки ресурси

altalt

Во периодот од 13-14 јуни, 2016та, во Скопје, МАСИТ во соработка со CBI - Netherlands (Center for the promotion of Imports from developing countries)., организира „Тренинг за човечки ресурси“

Целта на тренингот е присутните да ги разберат HR процесите и како истите се поврзани со останатите бизнис процеси, во различен тип на компании и организации; да направат поврзување кое ќе помогне во процесот на усовршување на HR компетенциите; како и да ги разберат сите аспекти поврзани со еден вработен започнувајќи од неговото / нејзиното вработување. 

Тренингот ќе биде предводен од страна на интернационален експерт во областа, г-дин Gerard Smits. 

Котизациите за тренингот изнесуваат 3000 ден + 18% ДДВ за членки на МАСИТ и 4500 ден + 18% ДДВ за нечленки на МАСИТ. 

За повеќе информации, контактирајте ја ИК на МАСИТ на следнава е-маил адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018