Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Kонференција “Let ME help you”

Би сакале да ве поканиме на претстојната конференција “Let ME help you” која ќе се одржи на 14.06.2016 (вторник) со почеток во 08:30 часот, во хотел Александар Палас, Скопје, а истата е во организација на ManageEngine и 4sec d.o.o во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ.

Тема на конференцијата е ИТ безбедност – спречување, контрола и акцијa” и во рамки на истата ќе бидат презентирани решенија од областа на информатичката безбедност, контрола и подобрување на работата во ИТ средина, управување со логички податоци, автоматизација и оптимизација, кои заедно обезбедуваат целосен надзор, контрола и заштита на ИТ системи.  

Подолу ви ја доставуваме поканата и дневниот ред е во прилог. Учеството на конференцијата е бесплатно со претходна регистрација на следниот линк http://www.4sec.hr/conf2016m/

alt

alt

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1