Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Интервју со г-ѓа Антова Пешева, заменик-претседателка на Управниот одбор на МАСИТ

 

 

"Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ Скопје неодамна избра ново раководство. Г-ѓа Анета Антова Пешева е избрана за заменик-претседателка на Управниот одбор на МАСИТ. Тоа е поводот за ова интервју со нејзе, дадено за www.inovativnost.mk"

alt 

Во интервјуто Антова Пешева зборува за улогата на комората МАСИТ во инволвирање на повеќе жени во ИКТ индустријата, потоа за прогресивноста во самата индустрија, како и за својот личен развој и менаџерска улога во компанијата и улогата во самото општество. 

Повеќе информации можете да прочитате на следниов линк

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48