Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

КОНФЕРЕНЦИЈА „ИКТ ВО АГРОБИЗНИС“

alt
Почитувани,
Ве покануваме на предстојната КОНФЕРЕНЦИЈА ИКТ ВО АГРОБИЗНИС, која ќе се одржи во периодот 23-24.11.2016, во Хотел Александар Палас, Скопје, Македонија, во организација на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ во соработка со АгФутура и ПроКредит Банка (www.seeita.org).
ПРИЈАВЕТЕ ГО ВАШЕТО УЧЕСТВО СО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ОНЛАЈН РЕГИСТРАЦИСКАТА ФОРМА (со клик на линкот или сликата подолу ќе се отвори регистрациската форма) 
Целта на конференцијата eда се зближат двете идустрии за подобро да ги разберат своите потреби и барања со цел да се олесни влезот на ИКТ индустријата на пазарот и да им се овозможи на фармерите и агрокомпаниите да дознаат на кој начин може ги стават технологиите во фунција на остварување на подобра конкурентност и зголемена профитабилност.
На конференцијата се очекува присуство од повеќе од 200 учесници, претставници од ИКТ и Агро компании, финансиски сектор, државни институции, донаторски организации како и клучни експерти од областа на ИКТ и Агробизнисот.
Клучни говорници на конференцијата се:
·         Д-р Невена Александрова Стефанова, Експерт за иновациски системи и размена на знаење во земјоделските стопанства, УН ФАО
·         Д-р Хенк Хогевеен, Професор за здравје на животни и експерт за прецизно земоделство, Универзитет Вагенинген, Холандија
·         М-р Григорис Чатцикостас, Менаџер за иновации и бизнис развој, БиоСенсе Институт
АГЕНДАДеталната агенда на конференцијата можете да ја најдете во прилог или на следниот линк http://www.seeita.org/?2016_conference_program
РЕГИСТРАЦИЈА – Регистрацијата на учество се врши преку пополнување на регистрациската форма достапна на следниот линк http://www.seeita.org/?2016_registration_form .
Цена за учество:
Цена за компании членки на МАСИТ изнесува 40 Евра + 18% ДДВ по учесник.
Цената за компании не-членки на МАСИТ изнесува 50 Евра + 18% ДДВ по учесник.
Групни попусти за повеќе учесници од иста компанија / организација:
80 Евра + 18% ДДВ за 2-ца учесници,
100 Евра + 18% ДДВ за 3-ца учесници,
25 Евра + 18% ДДВ за секој нареден доколку има повеќе од 3 учесници
Повеќе информации за конференцијата можете да најдете на www.seeita.orgа сите новости поврзани со истата можете да ги следите на Facebook настанотна следниот линк https://www.facebook.com/events/1125647014194035/(КОНФЕРЕНЦИЈА ИКТ ВО АГРОБИЗНИС)

За било какви дополнителни информации контактирајте не на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
alt
Целта на конференцијата eда се зближат двете идустрии за подобро да ги разберат своите потреби и барања со цел да се олесни влезот на ИКТ индустријата на пазарот и да им се овозможи на фармерите и агрокомпаниите да дознаат на кој начин може ги стават технологиите во фунција на остварување на подобра конкурентност и зголемена профитабилност.
На конференцијата се очекува присуство од повеќе од 200 учесници, претставници од ИКТ и Агро компании, финансиски сектор, државни институции, донаторски организации како и клучни експерти од областа на ИКТ и Агробизнисот.
Клучни говорници на конференцијата се:
·         Д-р Невена Александрова Стефанова, Експерт за иновациски системи и размена на знаење во земјоделските стопанства, УН ФАО
·         Д-р Хенк Хогевеен, Професор за здравје на животни и експерт за прецизно земоделство, Универзитет Вагенинген, Холандија
·         М-р Григорис Чатцикостас, Менаџер за иновации и бизнис развој, БиоСенсе Институт
АГЕНДАДеталната агенда на конференцијата можете да ја најдете во прилог или на следниот линк http://www.seeita.org/?2016_conference_program
РЕГИСТРАЦИЈА – Регистрацијата на учество се врши преку пополнување на регистрациската форма достапна на следниот линк http://www.seeita.org/?2016_registration_form .
Цена за учество:
Цена за компании членки на МАСИТ изнесува 40 Евра + 18% ДДВ по учесник.
Цената за компании не-членки на МАСИТ изнесува 50 Евра + 18% ДДВ по учесник.
Групни попусти за повеќе учесници од иста компанија / организација:
80 Евра + 18% ДДВ за 2-ца учесници,
100 Евра + 18% ДДВ за 3-ца учесници,
25 Евра + 18% ДДВ за секој нареден доколку има повеќе од 3 учесници
Повеќе информации за конференцијата можете да најдете на www.seeita.orgа сите новости поврзани со истата можете да ги следите на Facebook настанотна следниот линк https://www.facebook.com/events/1125647014194035/(КОНФЕРЕНЦИЈА ИКТ ВО АГРОБИЗНИС)

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48