Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Годишно Собрание на МАСИТ

alt

Ни претставува чест и задоволство да Ве информираме дека МАСИТ - Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии Скопје, на 30 Март 2017, четвртоксо почеток во 13:00 часот, во ТЦЦ Гранд Плаза (бул. Октомвриска револуција 2/2) ќе го одржи Единаесеттото Редовно Годишно Собрание на МАСИТ. 

Тука можете да го погледнете дневниот ред за Собранието:

- Покана и дневен ред - Собрание на МАСИТ 30.03.2017

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48