Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Можност за едномесечен престој во Чикаго

alt
Би сакале да ве информираме за можноста за едномесечен престој во Чикаго од 1-30.09.2017 година, која ја спроведува компанијата Makebiz.us. Во рамки на оваа програма бизнисмените секојдневно ќе работат на развој на бизнисот, како и ќе имаат можност за поврзување со партнери и инвеститори.

Како ментори во оваа програма се вклучени и:
- основачот на најпознатиот unicorn од Чикаго, кој да продаде компанијата на SAP за повеќе од $1 милијарда;
- менаџери на Fortune 500 компании кои ќе укажат како може да се стане партнер/добавувач на таква компанија;
- најпознатиот ангел инвеститор од Чикаго и други.

Цената за учество изнесува $9.999 за првата група од 1-30 септември.
Рокот за пријавување е до 15 јули и истото можете да го направите на следниот линк - http://makebiz.us/apply/ користејќи го промо кодот "MASIT".
Лица за контакт: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите (Анита Никова), Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите (Билјана Прличкова).
Повеќе детали можете да погледнете на http://makebiz.us/.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48