Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ ДЕНОВИ НА ИКТ ИНОВАЦИИ 2017

konferencija_baner_web_v2

Соособено задоволство би сакале да ви најавиме за одржувањето на две претстојни конференции кои ќе се одржат во рамки на


МАСИТ ДЕНОВИ НА ИКТ ИНОВАЦИИ 26-27.09.2017:


 26 Септември 2017 (вторник)– Конференција за теми поврзани со ИКТ регулатива
 Оваа конференција се организира во рамки на Проектот на УСАИД – Партнерство за подобра бизнис регулатива во кој МАСИТ е партнер и е наменета за обработување и дискусија на теми поврзани со регулативата во ИКТ секторот

 

27 Септември 2017 (среда) – Конференција за МАСИТ за иновативни ИКТ решенија и трендови 
Оваа конференција е организирана од МАСИТ како главен организатор и има за цел да обработи теми од интерес на ИКТ компаниите како што се иновативни ИКТ решенија и трендови и други Ги повикуваме сите заинтересирани страни кои се заинтересирани да се вклучат во организацијата на конференцијата со свој придонес во организацијата нконференциите во смисла на: дефинирање на теми, експерти, презентации, партнери, логистичка поддршка и слично, да се обратат на  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  или на 075 280 506.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

Актуелни Настани

Нема настани