Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Форум на градоначалници во Подгорица

Goran_Poposki_potpisan_memorandum

Претседателот на Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ), г-дин Горан Попоски присуствуваше вториот Форум на градоначалници во Подгорица, Црна Гора, на кој потпиша меморандум за соработка со Н.Р. Кина. Самитот се одржа на 14-15 септември 2017 каде присуствуваа и градоначалници на 16 земји од ЦИЕ, претседатели и заменици на стопански комори вклучени во процесот од ЦИЕ, како и градоначалникот на Пекинг.

Mr_Chen_Jining    Trkalezna_masa_vo_Podgorica

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48