Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Вебинар за Дигитален маркетинг

GIVE_Webinar_Digital_Marketing_-_Safe_the_date_-_FB_photo

Во рамки на проектот Green ICT Development (GIVE), на 30.08.2018 во 09:00 часот ќе се одржи бесплатен вебинар за Дигитален маркетинг кој ќе биде фокусиран на инструментите за дигитален маркетинг и можностите за промовирање на компаниите и нивните производи во странство. 

Главните теми на обуката ќе бидат:
1. Што е дигитален маркетинг;
2. Buyer Personas и зошто се важни за вашиот дигитален пристап;
3. Дигитални маркетинг канали и како да ги користите ефективно за вашиот бизнис:
4. Зошто дигиталниот маркетинг треба да биде дел од вашата маркетинг стратегија?

Доколку сте заинтересирани за учество на вебинарот регистрирајте се на следниот линк, најдоцна до 27 август.

Официјалната покана погледнете ја на наведениот линк.

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1