16.10.2019

Адева Ит

Адева е ексклузивна заедница за развивачи. Ние се партнери со компании за разместување на инженеринг тимови на побарувачката и на буџетот.

Нашата визија е да им донесеме еднакви можности на сите развивачи ширум светот, без оглед на нивната локација, пол или раса.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит