3.06.2021

Б-ТЕЦХНОЛОЏИ

Б-ТЕЦХНОЛОЏИ вклучува вршење на услуги од видот на обработка на податоци, хостирање, ИТ развој, дигитален маркетинг, анализи и дополнителни работи од слични дејности од широка лепеза на копјутерско и интернет работење, истите се извршуваат со прошишаните стандарди и политики за квалитет.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит