20.05.2021

Бајтворкс Македонија

Интернационална компанија со седиште во Минхен и Скопје која се занимава со развој на софтвер за веб апликации за банки, снабдувачи на финасиски услуги, портали и платформа за берза и тргување со акции. Освен стандардизирани софтверски продукти во финасискиот сектор, нудиме софтверски услуги и решенија според барањата на клиенти.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит