19.11.2019

ИНЕЛЛИПСЕ

Услуги за ресурси за развој на софтвер во странство, и домашен пазар. Сопствен развој на софтверски производи.

Области на специјализација
Видео стриминг; Развој на претпријатија; Развој на апликации за паметни телефони; Развој на облак.

Услуги                                                                                                                    Видео услуги (Стриминг, IPTV, OTT, развој на сопствени уреди)
Науки за податоци (следење на медиуми и прибирање податоци)
Развој и анализа на алгоритми на податоци.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит