19.11.2019

ИТД ДИСТРИБУЦИЈА

ИТД Дистрибуција Македонија е дел од Инфософт Груп (Infosoft Group) која е основана во 1991 година. Со своето 25-годишно искуство, Инфософт Груп опфаќа компании на пазарите на Албанија, Косово и на Македонија.
ИТД Дистрибуција Македонија започна со работа на пазарот во Македонија во 2007 година како ИнфоСофт Системс д.о.о. Македонија. Во 2010 година името на компанијата беше сменето во ИТД Дистрибуција д.о.о. Македонија.
Компанијата е овластен дистрибутер на DELL, IBM, HP, Lenovo, ADATA, Gygabyte, TP-link Genius, Winstar, Cooler master, Futjutu, Spire, Power Tree, ION, UNI-1, Fabriano, MURATLI Karton, Lepenka и нуди многу други производи од други светски престижни компании.
Основна дејност е дистрибуција на IT производи (сервери, меморирање и софтвер, вмрежување, компјутери и ноутбук компјутери, компоненти и прибор, печатење и снимање) и дистрибуција на хартија и графички производи (хартија, картон, канцелариски материјали, тонери и картриџи).

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит