19.11.2019

ИВОТЕ

ИВОТЕ е применета компанија за развој на софтвер која обезбедува специфични решенија за компаниите ориентирани кон индустријата, како и на компаниите кои се занимаваат со јавна администрација. Додека главно се фокусираше на решенија засновани на Интернет, iVote нуди развој на софтвер со целосен циклус, реинженеринг, ОК и услуги за одржување.
Поради техничките вештини што ги има iVote тимот на софтверски инженери и архитекти, ние секогаш сме во можност да ги снабдуваме нашите клиенти со напредни и најнапредни апликации, почитувајќи ја однапред одредена временска рамка и во рамките на планираниот буџет.

Клиентите на iVote остро ги фалат длабоките индустриски знаења и експертиза што ги добиваат, во исто време разбирајќи ја неопходната одговорност за просперитетно примено снабдување со софтвер.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит