19.11.2019

ЛАЈФВОЧ

ЛАЈФВОЧ дел од групацијата BioTelemetry обезбедува медицински помагала и софтвер за следење во реално време и анализа од далечина на срцето преку користење на сопствени иновативни решенија.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит