27.12.2019

Мај Пизза

Изградена со фокус на лојалност, Slice е посветена да им помогне на независните пицерии да се натпреваруваат со големи синџири за пица, нудејќи едноставна технологија за нарачки преку Интернет, персонализиран маркетинг во продавницата и прилагодени дигитални реклами. Со Slice, не само што клиентите можат да најдат автентична пица близу, тие сега можат лесно да нарачаат од омилените, тврдо-за-добивање, мама и поп пицерија лесно со посета на SliceLife.com или преземање на Slice iOS или Android апликација. И исходот се прави брз и едноставен преку зачувано плаќање и Apple Pay. Бидејќи јадењето вистинска пица треба да биде навистина лесно.

Слице е роден во 2010 година и тивко го искористи патот до профитабилноста, додека гради мрежа од повеќе од 10,000 пицерии на национално ниво. Илир Села, основач и извршен директор, ја започна компанијата како страствен проект за да им помогне на пријателите и семејството во бизнисот со пица, но тој брзо виде огромна можност и изгради неверојатен тим оператори, технолози и инвеститори.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит