27.12.2019

Рема Компјутери

РEMA Компјутери е застапник и дистрибутер на повеќе врвни производители на компјутерска опрема, која се занимава со дистрибуција, инсталација и одржување на периферна, комуникациска и мултимедијална информатичка опрема. Од самиот почеток на своето постоење (1993 год.) ја има стекнато довербата на светски реномираната фирма EPSON и има статус на Овластен Дистрибутер и Сервисен Центар на територијата на Република Македонија. Ефектите на работењето на оваа современа IT компанија рефлектира не само на проширување на палетата на производи, туку и на обезбедување високооперативна профитабилност. Благодарејки на својот професионален и деловно ориентиран пристап, како и на професионалната експертиза на својот стручен тим, компанијата години наназад ја оддржува водечката позиција на ИТ дистрибутер на територија на Република Македонија.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит