27.12.2019

Технологика

Technologica е водечка бугарска компанија за софтвер, која од 1990 година развива комплексна активност во областа на информатичките технологии: имплементација на информациски системи, развој на софтвер, консултантски услуги и специјализирана обука.

Компанијата има канцеларии во Софија, Пловдив, Варна, Бургас, Република Македонија и Србија, а нејзиниот тим има повеќе од 200 професионалци во различни области: Проектен менаџмент професионалец (ПМП) ®, Оракл мајстор и други.

Активноста на компанијата е сертифицирана според стандардите за управување со квалитетот ISO 9001: 2015,
ISO 27001: 2013 и сојузничката публикација на НАТО AQAP 160.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит